Konsan kartanon tapahtumat kevät 2018

Tutustu Konsan Kartanossa toimivien Konsan perinne- ja kulttuuriyhdistyksen sekä Turun henkisen keskuksen tapahtumiin.

Toistuvat tapahtumat

Maanantaisin klo 18
AURINKOKUORON HARJOITUKSET

Kuoro käyttää werbeck-äänenmuodostusta ja toivoo saavansa lisää laulajia. Ks. harjoituspäivät ym. http://personal.inet.fi/yhdistys/soivatila/.
Tiedustelut Markku Lulli-Seppälä 050 342 4545. Katso Werbeck-laulukurssi 17.-18.3.

Tiistaisin parillisina viikkoina klo 19.00–21.00
URANTIA-LUKUPIIRI

Keskustelua uskonnosta, filosofiasta ja tieteestäkin Urantia-kirjaan pohjautuen.
Lisätietoja: Tapio Pulli 050 540 4582.

Keskiviikkoisin parittomilla viikoilla klo 18
ESKO JALKANEN – LUONNONVOIMAT YHDISTYS RY

www.eskojalkanen.net
Turun kuntoutusryhmän Stella Aboensis - valon välittäjät kokoontuminen. Kaikki peruskurssin käyneet joukolla mukaan.
Tiedustelut paavo.suorsa[at]gmail.com, minna.m.laakso[at]hotmail.com

Torstaisin klo 18.30
TURUN HENKINEN KESKUS RY:N LUENTOILLAT

www.konsankartano.fi/turun_henkinen_keskus.html
Tiedustelut p. 044 592 9324


 

Tammikuu

Su 21.1. klo 10-16
ENKELIWORKSHOP ELÄMÄN RUNSAUDELLE, Susann Heijari

Perustuen vetovoiman lakiin, vedät puoleesi sitä mitä olet ja ajattelet. Tämä workshop antaa sinulle mahdollisuuden luoda positiivinen mieli uutta vuotta varten. Runsauden enkelien seurassa teemme visuaalisia meditaatioita etsien samalla sitä, mitä itsellemme toivomme. Tuomme kolmannen silmän chakramme viidenteen ulottuvuuteen, joka mahdollistaa selvänäkemistä ja kirkasta tietoisuutta omista tulevaisuuden mahdollisuuksista. Päivä on rento ja luova, johon kuuluu osittain askartelua ja työskentelyä ryhmässä. Avoin kaikille aikuisille. Oma lounas mukaan (Lounastauko noin klo 12:30- 13:30. Hinta 50 euroa ( Hinta sisältää workshopin ja materiaalit, teetä ja pientä naposteltavaa päivän aikana ). Ilmoittautumiset emailin kautta: susanheijari@gmail.com tai 044 988 4985. Susan Heijari työskentelee Turussa päätoimisena joogan- ja liikunnanopettajana. Susan on Diana Cooper Foundation - enkeliopettaja vuodesta 2014.

Helmikuu

Pe-su 2.-4.2. Pe klo 17–19.30, la klo 9–17, su klo 9–16
SLOW YOGA -opettajakoulutus, Janne Kontala, Emma Silventoinen ja Anneli Rautiainen.

Seuraavat koulutuskerrat 13.–15.4., 15.–17.6., 24.–26.8., 12.–14.10., 14.–16.12. Slow yogan erityispiirteenä on harjoituksen hallittu hidastaminen, jolloin harjoitus on tur¬vallista ja rauhoittavaa, muttei helpompaa tai kevyempää. Kaksivuotinen ohjaajakoulutus antaa työkaluja asana- ja hengitysharjoitusten tekniseen analyysiin sekä slow yoga -ohjelmien rakentamiseen, ohjaamiseen ja avustamiseen.
Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat syventää osaamistaan tai kouluttautua opettajaksi. Koulutuksessa käydään läpi asanoiden perusteet, asteittainen menetelmä joogahengityksen hallintaan, joogafilosofian perusteet sekä meditaation alkeet. Lisäksi opiskellaan joogan kannalta keskeistä fysiologiaa ja anatomiaa sekä raskausajan joogaa.
Kaksivuotinen koulutus sisältää kattavan materiaalin ja runsaasti kotitehtäviä. Opiskelun lisämateriaaliksi suositellaan Janne Kontalan Joogan sydän-kirjaa.
Hinta 2950 € tai 3 x 1050 €. Koko maksu tai ensimmäinen erä on maksettava ennen kurssin alkua. Sitova ilmoittautuminen 31.12. mennessä.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: slowyogaturku@ gmail.com
Lue artikkeli Sateenkaarisanomista nro 39 s. 22 tai www.sateenkaarisanomat.net.

Ke 7.2. klo 18.00
PARANTAVIEN ENERGIOIDEN ILTA, Turun henkisen kehityksen yhdistys ry

Tarjoamme halukkaille henkiparannusta eri tekniikoin ja voit halutessasi itse toimia parantajana muille. Olet myös tervetullut vain istumaan ihaniin parantaviin energioihin. Otamme vastaan kaukoparannuspyyntöjä!

Su 11.2. klo 10.00-12.00 Alkeiskurssi, klo 13-16.30 Mielen tasapaino
KUNDALIINIJOOGA - pikatie tietoisuuteen, Merjam - Harijot- Auraskari

Syksyn joogapajat antavat tilaisuuden kokea oma voimasi. Kundaliinijooga on monimuotoista ja helposti lähestyttävää yksinkertaisten, mutta tehokkaiden harjoitusten vuoksi. Saat mukaasi apuvälineitä arkipäiväsi tueksi.
Avoin kaikille kokemuksesta, iästä, muodosta, kunnosta, uskonnosta tai muusta kuvitellusta rajoituksesta riippumatta. Ota mukaan joogamatto, tukeva tyyny pehvan alle, lämmintä lepoa varten ja vesipullo. Pukeudu rennosti, mukavasti, ei liian kevyesti.
Pääsymaksu: alkeiskurssi 25€/1x, 80€/4x, Mielen tasapaino 40€/1x, 140€/ 4x. Sisältää virvokkeita ja materiaalia. Ilmoittaudu suoraan opettajalle harijot@rootlight.se.
Seuraavat samanlaiset osiot 25.3., 22.4. ja 20.5.

Ke 21.2. klo 17.00-20.00 (jatkuen keskiviikkoisin)
SYVÄHENGITYSMATKA, Laurelina Anya Romppainen

Syvähengitysmatka avaa meidät kokemaan elämää täydesti sallien hengityksen luonnollisen virran avata kehoa ja siihen kertyneitä lukkoja ja jumeja, jotka estävät meitä elämästä oman näköistä elämää ja kokemasta nautintoa, iloa ja vapautta kehossa.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Laurelina Anya Romppainen p.0445993318 ja romppainenlaura@yahoo.com sekä Facebookissa ryhmän "Syleillen elämää - syvähengitysillat Turussa" kautta.

Ke 21.2. klo 18.00
ETEERISISTÄ ÖLJYISTÄ ILOA ELÄMÄÄN, Virve Forsman

TLämpimästi tervetuloa kokemaan YoungLivingeteeristen öljyjen voimaa. Illassa käydään mitä monipuolisia vaikutuksia öljyillä on mm. mielialaan, tunteisiin, stressin lieventämiseen, rentoutumiseen ja kehon hyvinvointiin. Illan aikana on mahdollista kysellä ja keskustella miten sinä voit öljyillä tukea omaa hyvinvointiasi. Tilaisuus on maksuton.
Tapahtumassa pientä purtavaa, joten ilmoita tulostasi niin tiedämme varautua. Virve 050 5311532.

La 24.2. klo 9.00-16.00
PERHEKONSTELLAATIO-workshop, Raija Rantola

Tutkimme konstellaatiomenetelmällä omia ylisukupolvisia tunteita ja tarinoita.
Menetelmä on draamamenetelmä, jossa muut rakentavat sinun tarinasi ja sinä saat vain katsoa ja eheyttää omaa kokemustasi. Voit tulla tutustumaan, vaikka et halua tehdä omaa konstellaatiota, sillä osallistuminen muiden draamaan on yhtä kokemuksellista kuin oman draaman tutkiminen. Hinta 100 € sis. 24% alv. Ilm. info@debaatti.fi tai 040 59 55 801
www.facebook.com/debaatti

Su 25.2. klo 14.00-18.00
DISHES AND DANCES -workshop, Sandrina Lindgren & Antti Tolvi

What does household work and dance have in common? By the use of contemporary dance, creative play and meditative music this workshop is exploring our working-habits in the kitchen. We analyze stress and routine patterns and we look for ways to break them with the aim to move with joy and ease in our every day life. This workshop is a part of the artistic project Household Dance Protocol initiated by dancer and choreographer Sandrina Lindgren in collaboration with composer Antti Tolvi.
Price: 20 euro. Workshop is led in English. Reserve your place before 20.2. at hello@sandrinalindgren.me www.householddance.com

Maaliskuu

Ke 7.3. klo 18.00
TÄHTIYHTEYDET – Ihmiskunnan galaktiset juuret, Erkki Lehtiranta

Olemme galaksin kansalaisia ja universumin lapsia, joiden tähtipolku on johtanut tälle kauniille turkoosiplaneetalle. Jotkut galaktiset rodut ovat esi-isiämme ja –äitejämme aikojen takaa ja yhteytemme on jälleen avautumassa. Tule kuulemaan näistä yhteyksistä ja galaksimme sivilisaatioista, jotka ovat vaikuttaneet merkittävästi omaan kehitykseemme. Saat samalla vinkkejä
siitä, miten avartaa tietoisuuttaan näille galaksin valoenergioille. FM Erkki Lehtiranta on ammattiastrologi, kirjailija ja kouluttaja, joka on tutkinut tähtien energioita ja ihmiskunnan henkistä polkua yli 30 vuoden ajan. Oviraha 20 €.

Ke 7.3. klo 11.00-17.00
ASTROKLINIKKA – Henkisen astrologian tulkintoja, Erkki Lehtiranta

Ajanvaraukset syntymä- ja yhteystietoineen 1.3.2018 mennessä: info@smilingstars.fi. Hinnat 100€/ 60 min. tai 60€/30 min. Tulkinnoissa käsitellään mm. kartan osoittamat keskeiset karmalliset läksyt, karttasi haasteet ja menestyskoodit sekä nykyhetken astrologiset syklisi. Lisätietoja Erkin konsultaatioista ja koulutuksesta: info@smilingstars.fi.

To 8.3. klo 18-21
SACRED BREATH REBIRTHING-workshop, Paolo Da Floresta

Sacred Breath Rebirthing on vuorovaikutuksellinen työpaja, jossa Paolo Da Floresta Rebirthing Skandinaviasta kutsuu sinut käyttämään hengitystäsi liikuttaaksesi pranaa, elämänenergiaa kehossasi. Se on pehmeä tapa työskennellä yhteistyössä hengityksen ja kehon kanssa. Pranan, eli elämänenergian liikkuessa kehossa voi tapahtua monenlaisia reaktioita. Kokemus voi olla energisoiva, rentouttava, avata tunne-elämän lukkoja, sekä joskus tärkeät menneisyyden kokemukset saattavat nousta pintaan. Sacred Breath Rebirthing on syvä prosessi itsetuntemukseen sekä antaa monille syvällistä tietoa itsestään.
Paolo Da Floresta on ohjannut Sacred Breath työpajoja jo vuodesta 2012 ympäri maailmaa.
Sacred breath rebirthing työpajat perustuvat alansa parhaan Leonard Orr:n opetuksiin, jonka oppipoikana Paolo on ollut. Hän on myös täydentänyt ja yhdistänyt oppejaan Trauma release-, Kraniosakraaliterapian, Reikin sekä Pranayaman avulla.
Lisätietoa Sacred Breath Rebirthingistä: https://rebirthingscandinavia.wordpress.com/2017/02/26/paolo-rebirthing-scandinavia/
Työpajaan mahtuu mukaan 11 osallistujaa, hinta 45 €, mutta jos maksat ennen 15.2., saat 5 €:n alennuksen. Varaukset: paolodafloresta@gmail.com tai www.facebook.com/paoloyogi

La-su 17.-18.3. klo 12.00-17.00
WERBECK-LAULUkurssi, Markku Lulli-Seppälä

Lauluäänen vapauttamisen tie. Harjoitellaan äänenmuodostusta Valborg Werbeck-Svärdströmin kehittämällä menetelmällä. Kun ääntä ei ”tehdä” tai pakoteta, vaan poistetaan esteet sen syntymiselle, saadaan aikaan kokemus soivasta tilasta ja laulaminen käy helpoksi, kauniiksi ja ääntä rasittamattomaksi. Sopii vasta-alkajille sekä laulamista harrastaneille. Ammattilaulajakin löytänee laulamiselleen uuden suunnan ja uusia virikkeitä. Hinta 60 €, sis. ruokailut. Tied ja ilmoitt. p. 044 5929324.

Ti 27.3. klo 18.30
VARJOMINÄN VAIKUTUS PERSOONALLISUUTEEN, Pirkko Kanerva, energiahoitaja

Tutustutaan varjominäkäsitteeseen ja henkisen terapian mahdollisuuksiin ongelmien ratkaisussa. Lopuksi lyhyt meditaatio. Lue alustava artikkeli aiheesta s. x. Ilmoittaudu Pirkolle 0400-939696 viim. 25.3. tekstiviestillä. Oviraha 10 €.

Su 25.3. klo 10.00-12.00 Alkeiskurssi, klo 13-16.30 Mielen tasapaino
KUNDALIINIJOOGA - pikatie tietoisuuteen, Merjam - Harijot- Auraskari

Katso 11.2.

Ke 28.3.
Young Living HENKINEN HYVINVOINTI-ILTA, Virve Forsman

Tunnelukkoja? Haluaisit jo mennä eteenpäin, mutta jokin jumittaa? Haluaisitko syventää unta? Mitä hyvinvointi merkitsee sinulle tai miten mahdollisesti haluaisit kohentaa sitä?
Tule kuuntelemaan ja viettämään iltaa kanssani. Illan aikana on mahdollista kysellä ja keskustella, miten sinä voit öljyillä tukea omaa hyvinvointiasi. Tilaisuus on maksuton. Tapahtumassa myös arvonta ja pientä purtavaa, joten ilmoita tulostasi, niin tiedämme varautua. Virve 050 5311532.

Huhtikuu

Pe 6.4. klo 18.00-20.00
ENKELIMEDITAATIO, Cosmic Johanna Tiainen

Enkelimeditaatio ja kanavoituja viestejä osanottajille. Oviraha 20€/15€ (opisk./eläkel.). www.clairvoyant-healing.com, info@clairvoyant-healing.com
Viikonlopun aikana voit myös tehdä henkilökohtaisia ajanvarauksia selvännäköistunnoille sekä enkeli istunto-hoidoille tai energiahoidoille. Ajanvaraukset info@clairvoyant-healing.com.

La-su 7.-8.4. (La klo 11.00-16.00, su klo 12.00-16.00)
REIKI 1 -kurssi, Cosmic Johanna Tiainen

Energiahoitokurssi Ushui Shiki Ryoho menetelämän mukaan, 17 vuoden kokemuksella. Hinta 195 €/165 € (opisk./eläkel.) sisältää manualin, diplomin, hedelmiä ja yrttiteetä. Ota oma lounas mukaan lounastauolle tai syömme lähellä yhdessä.
Ilmoittaut. ja tiedust. info@clairvoyant-healing.com.

Pe-su 13.-15.4. Pe klo 17–19.30, la klo 9–17, su klo 9–16
SLOW YOGA -opettajakoulutus, Janne Kontala, Emma Silventoinen ja Anneli Rautiainen

Katso 2.-4.2.

Su 22.4. klo 10.00-12.00 Alkeiskurssi, klo 13-16.30 Mielen tasapaino
KUNDALIINIJOOGA - pikatie tietoisuuteen, Merjam - Harijot- Auraskari

Katso 11.2.

La 28.4. klo 11.00-16.00
VALO ELÄMÄN YHDISTÄJÄNÄ - seminaari, Kalevi Riikonen

Käsittelemme aina ajankohtaisia asioita uuden kirjan teemojen puitteissa:
”Vähintään kahden reagoitua tai kolmen tunnistettua suunnitelman intuitiivisesti, heidän ajatuksensa liikkeellepanema rytmi aktivoi mentaalitason materian selkiintymisen, astraalisen tihentymisen tunteen vahvistumisen verkossa ja tähän energiakoosteideaan ajattelijat tarttuvat. Vaikka tämä on vaikea oppia ja toteuttaa, niin palkkio siitä on hyvin suuri.”
”Aikanamme molemmat puolet (VALO ja varjo), pyrkivät kanavoimaan omaa energiavirtaansa saatavissa oleviin kanaviinsa. Molemmat osapuolet käyttävät pitkälti samanlaisia menetelmiä ja tekniikoita, mutta TAVOITTEET, TARKOITUKSET JA PÄÄMÄÄRÄT OVAT TOISILLEEN VASTAKKAISET.”
”Kätketyn Kalevalaisen Tiedon Vartijat, kokoontuvat Voimassa, avatakseen Uuden Ryhmätietoisuuden Henkisemmän Aallon Virtoja. Tämän Säteilevän henkimagneettisen sidosvoiman noste-energia suorastaan imee magneetin tavoin jokaista ”omilla aivoillaan oikeasti ajattelevaa”, herättelemään ympäristössään aikansa eläneiden monimuotoisten uskomusten ja hallintanäytelmien lamaannuttamia, sekä valtamedian unessa eläviä ihmismassoja.”
Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä: yhdistys@tahtitieto.fi tai tekstiviestinä 0400-468207 Osallistuminen: Tähtitieto Ry:n jäsenet 50 € ja muut 60€ (sisältäen lyhyen henkilökohtaisen selvänäkökonsultaation!). www.tahtitieto.fi

Toukokuu

Ke 16.5. klo 18 00
Young Living HENKINEN HYVINVOINTI-ILTA, Virve Forsman

Mitä hyvinvointi merkitsee sinulle tai miten mahdollisesti haluaisit kohentaa sitä? Tunnelukkoja? Haluaisit jo mennä eteenpäin, mutta jokin jumittaa? Haluisitko syventää unta?
HTule kuuntelemaan ja viettämään iltaa kanssani. Illan aikana on mahdollista kysellä ja keskustella, miten sinä voit öljyillä tukea omaa hyvinvointiasi. Tilaisuus on maksuton. Tapahtumassa pientä purtavaa, joten ilmoita tulostasi niin tiedämme varautua. Virve 050 5311532.

Ke 16.5. klo 18.00
VIESTINVÄLITYS -HARJOITUKSIA, Turun henkisen kehityksen yhdistys

Harjoittelemme turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä toimimista viestinvälittäjänä näkymättömän ja näkyvän maailman välillä. Kaikki ovat tervetulleita kokemuksesta riippumatta!

Su 20 5. klo 10.00-12.00 Alkeiskurssi, klo 13-16.30 Mielen tasapaino
KUNDALIINIJOOGA - pikatie tietoisuuteen, Merjam - Harijot- Auraskari

Katso 11.2.

Pe 25.5. klo 18.00-20.00
CUT KORDS JA CHAKRAMEDITAATIO, Cosmic Johanna Tiainen

Työskentelemme koodien kanssa, jotka ovat energiakytköksiä vaikeista ihmissuhteista, jotta asiat eivät toistuisi uusissa suhteissa ja veisi tunnetasolla energiaa. Jos vaikka on ollut vallankäyttöä suhteissa esim. narsistipersoonallisuuden kanssa, niin tämä auttaa ja tukee sinua. Teemme chakra-puhdistusta ja meditaatiota. Hinta 20 €/15€ (opisk. ja eläkel.)
Viikonlopun aikana voit myös tehdä henkilökohtaisia ajanvarauksia selvännäköistunnoille sekä enkeli istunto-hoidoille tai energiahoidoille. Ajanvaraukset info@clairvoyant-healing.com.

La 26.5. klo 12.00-17.00
ENKELIHOITO + -KORTIT workshop, Cosmic Johanna Tiainen

Saat tutustua enkelienergiahoitoon, jota voit kehittää ja jatkaa kotona enkelten kanssa. Teemme erilaisia kortti-istuntoja Enkelikorteilla pareittain. Tutustumista keinoihin, millä voi parantaa yhteyttään enkelten kanssa. Enkelimeditaatio. Jokainen saa myös henkilökohtaisen enkeliviestin. www.clairvoyant-healing.com, info@clairvoyant-healing.com Kurssin hinta 160€/130€ (opisk. ja eläkel.) sis. hedelmiä, yrttiteetä ja diplomin.

Su 27.5. klo 12.00-17.00
KYLVÖJUHLA

Myyntitorilla maan antimia ja käden tuotteita, ohjelmaa, arpajaiset. (Myyntipöydät 20 €, varaukset p. 044 5929324) Puhvetissa hernekeittoa, konsapurilaisia ym. herkkuja. Päärakennuksen salissa klo 14-15 Cosmic Johannan "Unelmien kylvö"- meditaatio. Tapaat henkioppaasi ja ehkä voimaeläimiäsi. Johanna kertoo myös rituaalien ja ajatusten voimasta, kun haluamme saada muutoksia aikaan. Oviraha 10 e.

Ke 30.5. klo 18.00
KEVÄTJUHLA – SHAMANISTINEN KEVÄTRUMMUTUS, Turun henkisen kehityksen yhdistys ry

Mikäli sinulla on oma rumpu, otathan mukaan! Kahvitarjoilu!

Kesäkuu

Su 10.6. klo 10.00-12.00 Alkeiskurssi, klo 13.00-16.30 Mielen tasapaino
KUNDALIINIJOOGA - pikatie tietoisuuteen, Merjam - Harijot- Auraskari

Katso 11.2.

Pe-su 15.-17.6. Pe klo 17–19.30, la klo 9.00–17.00, su klo 9.00–16.00
SLOW YOGA -opettajakoulutus, Janne Kontala, Emma Silventoinen ja Anneli Rautiainen

Katso 2.-4.2.

Ma 18.6. klo 18.00
SYDÄNSUVEN AURINKO, Aurinkokuoron juhannusjuhla

Tutustumista Werbeck-lauluun (katso kurssi 17.-18.3.), Aurinkokuoro, yhteislaulua. Pääsymaksu 7 € sis. makoisan tarjoilun. Ilmoittautuminen p. 044 5929324. Kaikki laulamisesta kiinnostuneet tervetuloa!